STEAKHOUSE GRILLBAR MAMA

STEAKHOUSE GRILLBAR MAMA Shoarma - grillroom

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1569 beoordelingen
21 jan 2021 om 21:00 Ik had een Fernandez GROEN besteld en kreeg een PAARSE. Erg jammer.
21 jan 2021 om 19:59 Pizza was hopi boeng, maar die knoffiesaus was kaolo vroes. Maar me edde was niet heet, want ik had een goeie despie bierie. Bezorgmang was een goeie challie. Hij had een blakka moffomasker en was een ekte G. Als ze die sossie fixe sws 5 gotu star.
19 jan 2021 om 20:13 Kipshoarma erg droog, gewone shoarme niet te eten proef alleen maar kruiden en pita kaas verbrand brood super slecht alles in de kliko
19 jan 2021 om 10:07 Super lekker
19 jan 2021 om 3:07 nette bezorger gebakken aardappelen koud en shoarma ook koud ben ik niet gewend van jullie
17 jan 2021 om 23:56 Pizza's erg lekker! De pizza shoarma was echt heel rijk belegd. Ook keurig op tijd geleverd.
5 jan 2021 om 20:33 The best pizza in Zaandam! We are relocating to Lelystad and will miss Mama's!
5 jan 2021 om 19:22 bezorging was snel... normaal is de spaghetti met 4 kaassoorten altijd smeuig en lekker. het was nu vooral een droge hap nauwelijks weg te werken zonder drinken. jammer. ben dit niet van jullie gewend. 2e keer nu dat t slecht was. voorlopig maar even niet
4 jan 2021 om 1:20 Het eten was koud, lauw op zijn best maar na openen meteen koud. En hou lekker je het dan ook maakt, dan is het niets waard.
3 jan 2021 om 19:53 Altijd heerlijk Vandaag was bezorging laat maar dat was keurig gemeld, dus zoals gewoonlijk: geen klachten alleen complimenten
1 jan 2021 om 21:02 18:00 besteld! 20:00 pas eten gekregen. Er stond al 1 uur dat ze binnen 1 min zouden komen. 2x gebeld en zeiden steeds ja is onderweg. Snap dat het een drukke avond is maar wees Daar dan eerlijk over. Eten was niet warm meer.
1 jan 2021 om 11:56 door de grote drukte op oudjaars dag, perfect op tijd bezorgt