STEAKHOUSE GRILLBAR MAMA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1939 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Steakhouse Grillbar Mama. Meer weten? Ontdek meer

5 jun 2023 om 10:34 Grote porties shoarma en aardappel schijfjes, maar voor ons mag er meer smaak.
4 jun 2023 om 19:23 Eten was perfect zoals ik gewend ben van mama,s , en werd bezorgd door een hele vriendelijke mevrouw , tot de volgende keer !!!
3 jun 2023 om 20:47 2 kipsate met aardappelschijfjes sla 2 pita broodjes en 6 sausjes in totaal het was heerlijk
29 mei 2023 om 23:25 Het was allemaal heerlijk
22 mei 2023 om 18:50 Alles lekker gekruid. Snel bezorgd. Aardappelschijfjes lekker crispy en meer dan genoeg saus. Kon niet beter. Wij komen sowieso terug!
11 mei 2023 om 22:00 Normaliter is het hier beter maar vandaag was vooral de salade die ze erbij sturen oprecht walgelijk. Het zag en voelde alsof de sla een week oud was. De paprika was zacht en papperig en dit was de groente die bovenop lag! Ik was bang voor de rest
7 mei 2023 om 22:17 Lekker gegeten en snel bereid door chef Salem!
24 apr 2023 om 10:49 Grote porties en goede kwaliteit! Snelle bezorging ook
21 apr 2023 om 13:58 De lekkerste shoarma van Zaandam en omstreken altijd vriendelijk snel en warm geleverd door aardige bezorgers
15 apr 2023 om 22:30 Ik heb heerlijk bij je gegeten Issam, na een dag in de tuin te hebben gewerkt. Keurig bezorgd door Manuel. Het smaakte mij verrukkelijk zoals altijd, de laatste wat is het 20 jaar ? Altijd lekker, altijd goed !
14 apr 2023 om 11:27 De smaak van het eten is voortreffelijk en altijd van dezelfde kwaliteit. De shoarma-schotel en de shoarma pizza zijn heerlijk en i.c.m. de huisgemaakte uiensaus en mijn favoriet de sambal is het een smaak sensatie. Ook de bezorger is altijd vrolijk!
12 apr 2023 om 19:24 Snel, gevuld en lekker.