STEAKHOUSE GRILLBAR MAMA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2035 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Steakhouse Grillbar Mama. Meer weten? Ontdek meer

25 mei 2024 om 20:22 Om 17:10 besteld en om 19:15 ontvangen. Ik had 18:00 aangegeven. Nu dnap ik dat je wat later kan zijn op een zaterdagavond. Maar dit was echt te lang. Daarbij was de kip en de hamburger een beetje zwart aangebrand.
23 mei 2024 om 22:22 Prima zoals altijd
29 apr 2024 om 10:03 Twee uur gewacht, telefoon uitgeschakeld toen ik belde waar het bleef. Koude aardappels en muffe shoarma
24 apr 2024 om 20:17 Prima!
11 apr 2024 om 22:13 Het was erg lekker
11 apr 2024 om 21:12 Het was echt met zoveel liefde gemaakt en zo lekker als dat het was, geweldig, ik heb gesmuld !
6 apr 2024 om 20:14 Het vlees was lekker, de aardappels veel te slap en de salade was slijmerig (de komkommers en de kool).
4 apr 2024 om 19:51 Het was weer top! Vlees was heerlijk mals, friet lekker knapperig. Sausjes alles netjes verzorgd, snel en warm! Bedankt weer :-)
29 mrt 2024 om 21:31 absolutely one of the worst vegan kapsalons i’ve had. i asked for no vegan cheese because personally i dont like violife cheese but i still got it. ate it with a lot of sauce because i did not want to taste the cheese but the meat was awful as wel
28 mrt 2024 om 21:52 Pita niet geleverd, pizza’s waren vet, kruidenbroodje was niet zoals op de foto.
28 mrt 2024 om 21:33 vegetarische kapsalon döner was vies en vet patat redelijk en salade feta erg klein bakje voor het geld
27 mrt 2024 om 11:18 Echt de lekkerste shoarma kebab shoarma pizza s en mix schotels van Zaandam en omstreken Vriendelijk personeel en hele aardige snelle bezorgers bedankt weer en tot gauw.